Okulumuz Hakkında

Zerrin Ziya Çetin Anaokulu
ALTIOCAK MAH. 443 SK. ZERRIN ZIYA ÇETIN ANAOKULU BLOK NO 11/4 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA
03226112120
0
https://ceyhanzerrinziyacetinanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Zerrin Ziya Çetin Anaokulunun vizyonu; bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve okul aile işbirliğine olan desteği ile bulunduğu bölgeye farklılık getiren, bilime katkıda bulunan, çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici ve öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, kendisi ve çevresiyle barışık mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Zerrin Ziya Çetin Anaokulunda ezbere dayalı öğretimden çok yaparak-yaşayarak bilgi edindirmek amacımız olmuştur. Okulumuz her zaman okul öncesi eğitimle ilgili yeni gelişmelerin takipçisi olmaktadır. Zerrin Ziya Çetin Anaokulunda öğrencilerimiz ; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden ve rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken aynı zamanda kendi haklarına da sahip çıkabilen, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemseyen bir birey olmak üzerine kaliteli bir eğitim almaktadırlar.

BAŞARILAR

Öğretmen :9
Öğrenci :154
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :707
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

TEKLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-14:00

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Klima

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

3.5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ CEYHAN MERKEZDE OLUP ALTI OCAK MAHELLESİNDEDİR.

Sportif Etkinlikler

GÜNE BAŞLAMA SOPRTİF FAALİYETLERİ

Bilimsel Etkinlikler

KODLAMA ETKİNLİKLERİ

Proje Çalışmaları

DİLİMZİN ZENGİNLİKLERİ

Diğer Hususlar

OKULUMUZUN KONTENJAN ATIRIMI SÜREKLİ ARTMAKTADIR.3 ŞUBE İLE BAŞLAYAN BAŞARIMIZ KÖY SINIFLARIMIZ İLE BİRLİKTE 8 ŞUBEYE ULAŞMIŞTIR.